Interessen for god lyd og musikk i fokus

Allerede før teenårene kjøpte jeg mitt første musikkanlegg, i dag har jeg passert 60 med god margin. Opp gjennom årene har det vært prøvd mye for å finne den lyden som fungerer for meg, det har blitt «tilbake til røttene» der stort sett alt spilles fra vinyl plater. Det er alltid interessant å lese spesialister som har de klare svar på hva som er best og riktigst når det kommer til musikk, lydkilde og oppbygging av et anlegg. Min klare mening er at det ikke finnes noe som er generelt riktig, bare noe som er riktig for den enkelte.

Her på siden vil jeg prøve å beskrive musikk og lyd, anlegg og komponenter, være klar på hva som er min mening og så vil selvfølgelig de aller fleste ha sin oppfatning. Kommentarer er velkommen bare de holdes på et saklig plan og innenfor temaet.